Klippkort 10 gånger

Populär
1 935 kr
  • Ingen bindningstid
  • Giltig i 182 dagar
Gäller för fasta klasser. Ej specialevents (t.ex workshops, miniretreats).

Klippkort 20 gånger

3 500 kr
  • Ingen bindningstid
  • Giltig i 365 dagar
Gäller för fasta klasser. Ej specialevents (t.ex workshops, miniretreats).

Information om medlemskapen


 

Klippkort 10 ggr/20 ggr

Medlemskapet betalas i förskott (pengarna dras direkt ifrån kundens kort vid köp) och är giltigt tills samtliga klipp har förbrukats eller när giltighetstiden löpt ut, vilket i detta fall är är 6 månader/12 månader från köpdatum. 


Terminskort Yogi

Medlemskapet betalas i förskott (pengarna dras direkt ifrån kundens kort vid köp) och är giltigt hela terminen. För höstterminen 2024 är det 2/9 - 22/12. Kunden har rätt att gå på så många klasser den önskar under denna period. 

MOON 60 dagars kort

Medlemskapet betalas i förskott (pengarna dras direkt ifrån kundens kort vid köp) och är giltigt i 60 dagar från köpdatum. Kunden har rätt att gå på så många klasser den önskar under denna period. 

Sommarkort

Medlemskapet betalas i förskott (pengarna dras direkt ifrån kundens kort vid köp) och är giltigt i 17/6 - 31/8. Kunden har rätt att gå på så många klasser den önskar under denna period. 

Yoga abonnemang

Månadsbetalning. Beloppet dras månatligen ifrån kundens kort. Bindningstid 9 månader. 1 månads uppsägningstid. Uppsägning sker till kontakt@moonyogastudio.com

Övrig information

MOON yogastudio kan ej garantera att det alltid finns lediga platser på samtliga klasser. Kunden ansvarar själv för att anmäla sig med framförhållning. Bokning är möjlig 35 dagar framåt och du som kund kan ha max 5 bokade klasser samtidigt. 

För alla ovan nämnda medlemskap ingår fasta klasser under terminen och inte special- eller engångsevents. Exempel på aktiviteter som ej ingår är workshops, miniretreats och donationsbaserade event. 

Har du ett giltigt klippkort, har du möjlighet att frysa det i samband med att du köper terminskort för vårterminen. Mejla kontakt@moonyogastudio.com